کد خبر: ۸۶۷۷۰۳
تاریخ انتشار: ۳۹ : ۱۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۴

وزیر خارجه عمان: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید /   امیدواریم در روز‌های آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم

بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نوشت: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :  		 			وزیر خارجه عمان: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید /   امیدواریم در روز‌های آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم 		 	 			وزیر خارجه عمان: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید /   امیدواریم در روز‌های آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم
پس از مذاکرات ایران و امریکا در رم وزیر خارجه عمان اعلام کرد که این دور از مذاکرات با مقداری پیشرفت به پایان رسید.
 
به گزارش «انتخاب»؛  بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان نوشت: دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا امروز در رم با مقداری پیشرفت، اما بدون نتیجه‌گیری نهایی، به پایان رسید.
 
وی افزود:  امیدواریم در روزهای آینده مسائل باقی‌مانده را روشن کنیم تا بتوانیم به سوی هدف مشترکِ دستیابی به توافقی پایدار و محترمانه پیش برویم.
نظرات بینندگان